Menu
Your Cart

Colectie noua - Oferta 1+1 Gratis pentru toate produsele  Cumpără acum

Livrare si Transport (unuplusunugratis.ro)

Livrarea produselor se face prin firma de curierat  UrgentCargus. 


Cost Livrare 20 lei oriunde in tara 


Cumparatorului nu ii este permisa deschiderea coletului, decat dupa ce semneaza primirea acestuia si plateste contravaloarea.


Vanzatorul isi ia angajamentul de a anunta Cumparatorul in cazul in care nu poate respecta termenele de livrare si expediere. De asemenea, este obligat sa comunice Cumparatorului noul termen estimat pentru a se finaliza comanda. In cazul in care Cumparatorul nu isi da acordul in ceea ce priveste noii termeni de livrare, atunci, evident, comanda se anuleaza.


Pentru a se putea efectua livrarea, este foarte important ca informatiile oferite de Cumparator sa fie complete. In caz contrar, Vanzatorul nu are obligatia de a garanta respectarea termenului de livrare, rezervandu-si dreptul de a anula comanda.


Livrarea prin Urgent Curier - Cargus se realizeaza in 24-48 ore (1-2 zile lucratoare) pentru mediul URBAN si 48-72 ore (2-3 zile lucratoare) pentru mediul RURAL.


Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau marimea comandata nu este buna.


Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii. 


Taxele de transport vor fi suportate de dumneavoastra. (tur-retur)