TERMENI SI CONDITII

1.Elemente definitorii:

1.1   In cuprins acestui document urmatorii termeni vor insemna:

“VANZATOR” :  S.C. PANTOFARUL TAU  S.R.L-D, cu sediul social in Bucuresti Sector 3,  codul de inregistrare fiscala 34516783, nr de inregistrare la Registrul Comertului j40/5879/2015

“CUMPARATOR”: este persoana fizica, firma sau alta institutie juridica, care plaseaza o Comanda, cu ajutorul Site-ului;

“COMANDA” : documentul de tip electronic, care reprezinta relationarea intre Vanzator si Cumparator. Comanda obliga Vanzatorul sa livreze Cumparatorului Bunurile si Serviciile promise, iar acesta, la randul sau, confirma ca este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii, angajandu-se in plata acestora.

“BUNURI SI SERVICII” : constau in orice produs sau serviciu oferit prin intermediul Site-ului;

“CONTRACT” : reprezinta Comanda confirmata de catre Vanzator, prin emiterea unei facturi fiscale.

2. Modificarea termenilor de utilizare a serviciilor

2.1 Vanzatorului i se rezerva dreptul de a modifica oricand Termenii si Conditiile, fara a fi obligat sa anunte ori sa justifice in vreun fel aceasta hotarare. Modificarile se gasesc in documentul de fata si devin obligatorii imediat.

3. Documente contractuale

3.1. Din momentul in care se plaseaza o Comanda, Cumparatorul se declara de acord cu primirea de mesaje comerciale electronice si/sau prin intermediul telefonului mobil.

3.2. Contractul la distanta, care implica acceptarea de ambele parti a termenilor Comenzii, se incheie atunci cand Vanzatorul trimite prin e-mail notificarea de livrare Cumparatorului. Cumparatorul are dreptul de a-si anula Comanda, trimitand e-mail la contact@pantofarultau.ro, inainte de a primi notificarea de livrare. Anularea intra in vigoare din momentul in care Cumparatorul primeste e-mail / telefon de la Vanzator.

4. Drepturi de proprietate intelectuala

4.1. Continutul site-ului www.unuplusunugratis.ro este proprietatea S.C. PANTOFARUL TAU S.R.L-D si este protejat prin legea dreptului de autor. Continutul site-ului nu poate fi preluat, copiat ori folosit in vreun fel, fara a avea acordul scris al proprietarului.

5. Inregistrarea pe site

5.1. Pentru a avea acces la Bunurile si Serviciile  oferite de Vanzator, Cumparatorul trebuie sa-si realizeze un cont pe site-ul www.unuplusunugratis.ro.  Crearea contului necesita din partea Cumparatorului o adresa de e-mail proprie, care ulterior o sa fie asociata contului dvs. Prin intermediul acestei adrese de e-mail se va face, ulterior, comunicare intre Cumparator si Vanzator.

5.2. Prin crearea unui  cont Cumparatorul confirma ca datele si informatiile oferite sunt corecte si complete si isi asuma responsabilitatea pentru activitatea aferenta contului in cauza.

6. Cum se realizeaza comanda?

6.1. Intrand pe  www.unuplusunugratis.ro bara de meniu, din partea superioara, prezinta butoanele aferente categoriilor de produse- INCALTAMINTE DAMA/ INCALTAMINTE BARBATI s.a. Accesati oricare dintre acestea, alegeti produsul dorit si adaugati-l in cosul dvs. prin butonul CUMPARA. Finalizarea Comenzii se face mergand in Cosul de Cumparaturi, marcat printr-un buton in partea stanga, de sus.

7. Plata

7.1. Preturile afisate pe Site sunt in LEI si includ si TVA-ul. Trebuie sa stiti ca preturile afisate nu includ in niciun fel cheltuielile de livrare. Nu exista comanda minima impusa.

7.2.  Vanzatorul este indreptatit sa modifice preturile produselor oricand, fara a fi obligat sa anunte ori sa motiveze acest fapt. Pretul nou se aplica produselor achizitionate dupa data modificarii.

7.4. Pentru probleme intampinate in efectuarea platii, trimitei e-mail la adresa : contact@pantofarultau.ro

8. Modalitati de plata

Platile se fac numai prin sistem ramburs! Astfel, comanda se plateste integral in momentul in care comanda ajunge la destinatie prin firma de curierat urgent cargus

9. Facturarea

Odata confirmata o Comanda, Vanzatorul este obligat sa emita o factura fiscala, aferenta bunurilor si serviciilor livrate. Cumparatorul este obligat sa ofere informatiile corecte si complete pentru emiterea facturii fiscale.

10. Relatii cu clientii

Pentru intrebari, in cazul in care aveti nelamuriri ori reclamatii la 0727.691.986

11. Jurisdictia / Litigii

Prezentul Document este guvernat prin legislatia romana aflata in vigoare. Termenii si Conditiile prezentate au prioritate in fata oricarui tip de intelegere anterioara- fie ea scrisa sau verbala. In cazul in care neintelegerile nu se pot rezolva pe cale amiabila, atunci se apeleaza la instanta judecatoreasca romaneasca.